EcoQube Radonmätare

EcoQube är en innovativ, prisvärd och intelligent radonmätare som är ungefär lika stor som en handflata. Den använder patenterad teknologi för att snabbt och exakt leverera pålitliga resultat i realtid för kontinuerlig mätning och övervakning av radon.

Med hjälp av den tillhörande EcoQube-appen kan du enkelt följa och övervaka radonhalten i realtid för att säkerställa en hälsosam inomhusmiljö. EcoQube är kompakt och mer exakt än andra liknande instrument som finns på marknaden för privatpersoner.

EcoQube har fått erkännande genom att vara inkluderad på TIMEs lista över de bästa uppfinningarna 2021 och genom att bli en CES 2021 Innovation Awards Honoree.

Radonhalten i inomhusluften varierar beroende på säsong och tidpunkt på dygnet. Detta beror på olika faktorer, såsom temperatur- och vindförhållanden, ventilationssystem och hur ofta bostaden luftas ut. Eftersom det enda sättet att upptäcka radon är att mäta, är det viktigt att regelbundet genomföra radonmätningar för att säkerställa en säker och hälsosam inomhusmiljö.

EcoQube ger snabba resultat och det första mätresultatet är tillgängligt efter endast 10 minuter, med ett tillförlitligt resultat på bara en timme. Installationen av EcoQube är enkel och tar bara några minuter, vilket gör den idealisk för användning hemma. Radonmätaren är extremt noggrann och exakt och kan upptäcka 40 pulser per timme vid 50 Bq/m³, vilket är 30 gånger mer känsligt än branschstandarden.

EcoQube är enkel att ansluta till ditt Wi-Fi och alla resultat levereras säkert direkt till din smartphone. Appen är användarvänlig och finns tillgänglig för både Android och iOS, vilket ger dig möjlighet att övervaka radonhalten i realtid var som helst och när som helst.

EcoQube är också utmärkt för uppföljande mätningar efter ventilation eller andra förändringar. Med sin kompakta, enkla och moderna design som är stor som en handflata, är EcoQube den perfekta lösningen för att hålla koll på radonhalten i ditt hem.

Relaterad informtion
Om blåbetong
Radonmätning Arbetsplatser

Related Posts

© 2024 onmovies.se - WordPress Theme by WPEnjoy