Städfirma i Jönköping

Städfirma i Jönköping

Om du känner dig överbelastad av flytten bör du välja en städfirma i Jönköping för din flyttstädning . Oavsett om du städar själv eller anlitar en städfirma, planera i förväg och boka i god tid. Och var ärlig mot dig själv. Har du tid och ork att städa själv eller bör du i första hand anlita en städfirma?

Flyttstädning i Jönköping

Flyttstädning i Jönköping kräver både tid och ansträngning och några timmar som du kanske inte har. Vad som ingår i städningen beror på kunden. Rengöring av golvlister, lister och golv. Rengöring och avtorkning av radiatorer, strömbrytare och uttag. Fönsterputsning och fönsterbrädor, rengöring av skåp, lådor och förvaringsskåp. Rengöring av luftventiler och golvbrunnar. Dammning av väggar. Rengöring av vitvaror. Rengöring av badrum – duschar, badkar, tvättställ, handfat, toalettstolar, väggar och golv Naturligtvis finns det många fler saker att lägga till i städtjänsten.

Vad ingår inte i en flyttstäd?

Beroende på bostaden för förfrågan ingår inte heller följande borttagning av gamla spikar och krokar från väggar. Avfrostning av kylskåp och frysar. Balkonger/inglasade balkonger, vattenlås. Våttorkning av tak och väggar. Rengöring av källare och vind. Rengöring av förråd och persienner. Tvättmaskin/torktumlare/diskmaskin (standardutrustning i hus och ingår).

Flyttstäd i Jönköping

Vår flyttstäd i Jönköping är en populär tjänst att boka efter att du har ägnat timmar åt att packa och flytta möbler och hushållsartiklar. När du har hittat din nya lägenhet eller ditt nya hus är det dags att flytta in. Ett stort steg i denna process är städning. Som alla städningar kan detta vara lite tråkigt, då flytta är en riktig utmaning. Först och främst måste du veta vad flyttstädningen innebär. Sedan måste du städa allt från golv till tak. Här är några saker att tänka på i din städlista och några hushållstips för att hantera envisa fläckar. Allt du behöver för att ge de som ska ta över din gamla bostad ett skinnande nytt hem.

Städfirma online

Boka våra tjänster när det passar dig bäst, vi ger dig allt från en snabb gratis offert till en smidig bokning på ett datum som passar dig

  • Gratis erbjudande
  • Prisvärt
  • Kvalitet med garanti

Related Posts

© 2024 onmovies.se - WordPress Theme by WPEnjoy